Patty Jongemaets

Patty Jongemaets

Deugdenyoga

Deugdenyoga is een bijzondere vorm van yoga, ontwikkeld door Patty Jongemaets. Deugden zijn innerlijke krachten, kernwaarden die we met onze ziel tot uitdrukking brengen. Denk bijvoorbeeld aan moed, liefde, integriteit en dankbaarheid. Tijdens de yogales sta je als docent uitgebreid stil bij één bepaalde deugd, onder meer met houdingen, affirmaties en meditaties. Deugdenyoga gaat dieper en zorgt voor meer bewustwording dan een gewone yogales.

De filosofie van deze vorm van yoga is laagdrempelig, het spreekt iedereen aan en is direct toepasbaar in het dagelijkse leven. In de yogafilosofie zijn heel veel deugden verwerkt, alleen zijn deze soms moeilijk te begrijpen. Bij deugdenyoga zijn de deugden mede door de prachtige deugdenkaarten gemakkelijk te begrijpen, te herkennen en toe te passen. Deugdenyoga brengt meer diepgang; bewustwording op een lichte en vreugdevolle manier. Het maakt je sneller bewust van al je handelen, hierdoor ervaar je meer rust en harmonie in je dagelijkse leven.

De volgende onderwerpen komen aanbod:
·        Wat zijn deugden en wat doen ze?
·        Veilige grenzen.
·        Kennismakingsoefening waarbij je je direct met de deugden gaat verbinden.
·        Korte uitleg over de vijf strategieën van de deugden.
·        Deugdenyogales van ongeveer anderhalf uur met uitleg en vervolg les.
·        Je eigen speciale ontwikkelde deugd combineren en integreren met yoga.
·        Hoe je deugdenyoga kan toepassen in je eigen yogalessen.
·        Een deugd uit het deugdenyogaboek bekijken en verdiepen.

Patty Jongemaets is de eigenaar van Dolfijn Wellness. (www.dolfijnwellness.nl) Zij is full time yogadocent, kindercounseler en Reconnective healing practioner zij heeft Deugdenyoga ontwikkeld. Patty geeft lessen, coacht en verzorgt de opleidingen te weten: de erkende 200hrs docentenopleiding Deugdenyoga en de 60hrs docent Kinderyoga opleiding. Daarnaast leidt ze mensen op tot Spirit en Soul coach. Zij heeft inmiddels 4 boeken geschreven: Deugdenyoga, Deugdenyoga II, Deugdenyoga voor kinderen en Chakrayoga voor kinderen. Haar passie is: om met yoga zoveel mogelijk volwassenen en kinderen te inspireren om hun dromen en doelen te behalen.
Een van de thema’s die Patty Jongemaets gebruikt is “Het beste wat je kunt worden is jezelf”.

 Datum : zaterdag 2 februari 2019.
Tijd        : 10.30 tot 16.30 uur.
Kosten  :  € 92,50 excl. 21% btw.
Aantal deelnemers minimaal 12, maximaal 18. 
Sluitingsdatum van inschrijving  14 januari 2018. Er is nog plaats, ook na de sluitingsdatum kun je nog inschrijven.
Erkend als bijscholing door de VYN 5 punten.