zwangerschapsyoga-geboorte.jpg

Cursus postnatale Yoga & babymassage

In deze cursus leer je hoe je jouw kindje kunt masseren van top tot teen. Shantala babymassage is een liefdevolle ontspanningsmassage. Tijdens het masseren maak je op een fijne manier contact en leer je elkaar beter kennen. Voor zowel baby als moeder is het een ontspannen, mooie manier van aandacht geven. Daarnaast heeft het voor het kindje een positieve uitwerking op zijn of haar lichaam.  Denk hierbij aan de spijsvertering, krampjes en slaap.

Na de babymassage richten we ons op ons eigen lichaam, terwijl de kindjes dicht bij ons zijn. De postnatale yoga-oefeningen zijn gericht op het versterken van de spieren in de bekkenbodem, de buik, de onderrug en de benen en op ontspanning. Uiteraard is het uitwisselen van ervaringen als prille moeders een belangrijk onderdeel van deze cursus. Tijdens de lessen is er altijd tijd om jouw kindje te verschonen, te voeden en te knuffelen. 

Cursus van 5 ochtenden voor € 110,00
Dinsdagochtend van 9.15 tot 10.45 (inloop vanaf 9.00)
Start: dinsdag 10 januari. 

Cursus is inclusief reader met daarin de babymassagetechnieken, gebruik van natuurlijke massageolieën tijdens de les en een setje Volatile babymassageolieën.

De cursus is geschikt voor kindjes vanaf 6 weken tot kruipleeftijd.

Ervaring met massage of yoga is niet nodig.

Er is plek voor maximaal 6 moeders met baby.  
De cursus gaat door bij minimaal 3 deelnemers.

De cursus wordt gegeven door Nelleke van Dulken.

Aanmelden via liefyoga@hotmail.com of 06-14898125.