Reflection

Reflection

Chi Neng Qigong Meditatie in Beweging
 

Eens in de maand vindt er in Zweiersdal een speciale Chi Neng Qigong Meditatieavond plaats.

 Chi Neng Qigong is een sierlijke, meditatieve en van oorsprong medische manier van bewegen. Tijdens deze speciale avonden is er vooral aandacht voor de herhaling van een aantal zachte, eenvoudige bewegingen, waardoor al snel alles stil wordt en je weer in verbinding komt met je lichaam. Door de zachte herhalingen ervaar je steeds meer eenheid, op alle fronten.

 Deze avond is geschikt voor iedereen, met of zonder ervaring met deze bewegingsvorm. Diegenen die al vaker Chi Neng Qigong beoefend hebben kunnen door de langere herhalingen de verdieping van de beweging vinden. Beginners ervaren vooral de rust en stilte en eenheid van lichaam en geest. Perfect begin van het weekend 😊

De avonden worden gegeven door Arianne de Zwart. Arianne heeft vaker lesgegeven op Zweiersdal, maar is ruim een jaar geleden verhuisd naar het noorden van het land. Eens in de maand is ze weer in de buurt en heeft ze de vrijdag gereserveerd voor deze speciale meditatieavonden in Zweiersdal.

De avond is van 20.00 tot ongeveer 21.00 uur en kost € 15,00 pp. Van te voren staat er een kopje thee voor je klaar, zodat je al rustig kunt aankomen.

Trek makkelijk zittende kleding aan. Verder hoef je niets extra's mee te nemen.

Reserveren voor deze avond via arianne.de.zwart@gmail.com / www.ariannedezwart.nl of via een berichtje op 06-41307656.

Data:
2016; vrijdagavond 9 december
2017; 10 februari, 10 maart, 7 april, 19 mei, 9 juni, 7 juli, 8 september, 6 oktober, 10 november, 8 december

De avonden zijn los van elkaar te volgen!