Agenda

15 jan 2023 t/m 18 jan 2023

4-daags Midwinter retreat Vlieland

Midwinter Retreat op Vlieland
zondag 15 t/m woensdag 18 januari 2023

Dit Midwinter Retreat nodigt je uit om te herbezinnen en te her-stellen. Een pas op de plaats op je levenspad in de stilte van de winter. Misschien neem je een vraag mee naar het eiland. De vraag kan in alle rust en aandacht, moeiteloos en in openheid meer gaan leven. Het eiland en de zee als spiegel, de ontmoeting als inspiratiebron. Ben je overbelast of kom je niet meer tot echte rust dan kunnen deze dagen een eerste aanzet zijn om weer tot diepe ontspanning te komen.
Dit retreat nodigt je zeker uit om je open te stellen voor de elementen, de uitzichten, de geluiden, Je maakt contact met je gedachten, je gevoelens, je lijf. Je zintuigen worden aangescherpt. Tijdens momenten van verstilling kom je bij oude patronen en ook tot nieuwe ontdekkingen. Wat is echt van waarde voor jou. De wijsheid die al in jou is en de kracht en wijsheid van de natuur om je heen. In een aandachtig programma met voldoende rust en ruimte voor het eiland kom je weer thuis bij wie je echt bent en wat jou goed doet.

Arrangement houdt in: Drie overnachtingen en drie keer uitgebreid ontbijt, Je diner is twee keer inclusief in het hotel op zondag en maandag. Op maandag krijg je ook een lunchpakket. Op dinsdag is er ruimte om te kiezen om zelf ergens te lunchen en te dineren of samen met anderen.

Prijzen
€ 625 op 1-persoonskamer
€ 525 met 2 personen op een kamer
(Prijzen zijn ex. btw bij betaling door werkgever)

Inclusief: Gebruik van zwembad, bagagevervoer van de boot naar het hotel en vice versa, busvervoer op het hele eiland

Vul je programma aan en reserveer een massage en / of saunabezoek in het hotel.

Meer info?

www.metmindfulness.nl
Mail naar:  info@evelienvanstraaten.nl
of bel: 0640865229

 

Lokatie
Yogaschool Zweiersdal
Weverstraat 65
Oosterbeek, Gelderland 6862 DK

Docenten