Massage

Vanaf 2 maart mogen we weer massages aanbieden. Natuurlijk werken we veilig volgens de RIVM voorwaarden.

Om jezelf goed te blijven voelen is het regelmatig inbouwen van rustmomenten van belang. Zeker in deze tijd waarin we veel te weinig mogen aanraken. Wat jou ontspanning geeft is heel persoonlijk en natuurlijk zijn hier mooie oefeningen voor. Mijn ervaring is dat veel mensen pas rust ervaren door letterlijk even niets te hoeven, even te ontsnappen aan de drukte van de dag en alle overmatige ‘prikkels’ kwijt te kunnen raken ongeacht je leeftijd. In januari kost een massage van een uur 55 euro.

De kracht van een massage is dat je even loskomt van al je gedachten, even niets hoeft en gerichte aandacht hebt voor jezelf en je gevoel. Een mooie bijkomstigheid is dat er een aantal fysische processen op gang worden gebracht die helpend zijn om jezelf goed te voelen en je weerstand verhogen. Bij gespannen en overbelaste spieren kan een regelmatige massagebehandeling structurele klachten helpen voorkomen.

Het beheersen van verschillende massagetechnieken geven me inmiddels de mogelijkheid om een mooi, divers massageprogramma aan te bieden gericht op ontspanning en jezelf meer in balans brengen. Vanaf heden is het mogelijk een massage te boeken die ik op vrijdagochtend verzorg vanuit Yogaschool Zweiersdal. In overleg is een massage tevens mogelijk aan huis of op een andere moment van de week.

Massages

Overzicht aanbod Marlon

• Ontspanningsmassage 30 min € 35,-
45 min € 50,-
60 min € 65,-
90 min € 85,-
• Hoofd – schouder – nek massage 30 min € 35,-
• Anti-stress hoofdmassage 25 min € 27,50
• Vraaggerichte massage (behandeling en duur van de massage in overleg)

• “SOEZEL” – kindermassage(4 jr+, ontspanningsmassage voor kinderen die veel onrust in hun lichaam hebben, last hebben van overmatige prikkels en/of gevoelig zijn. Deze massage is t/m 12 jaar. Duur en vorm van de massage afhankelijk van leeftijd en altijd is overleg)
• “KALMAAN!” – Ontspanningsmassage speciaal voor jongeren. Helpend bij bv lichte klachten door overbelaste spieren)

Uiteraard verloopt ieder contact met inachtneming van de RIVM-voorwaarden.
Voor vragen, informatie en/of het maken van een afspraak mail/app gerust of neem een kijkje op Instagram.

mobiel: 06 41819886 | instagram: Mbc.massagepraktijk | Mail: mbc.massagepraktijk@gmail.com

Overzicht aanbod Evelien

Evelien biedt een klassieke ontspanningsmassage. Er is een korte intake vooraf zodat we de massage afstemmen op waar jij behoefte aan hebt. Bij de massage wordt olie gebruikt die jezelf kunt uitkiezen.

“In oosterse landen sturen ze mensen met klachten eerst naar een masseur en daarna pas naar de dokter. Hier in het westen zijn we gewend om ons klachtgericht te laten behandelen. Yoga helpt om in de ontspanning te komen en vaak merk je op wat speelt bij jou. Een massage geeft hierbij extra ondersteuning. Door de ontspanning in het hele lichaam te brengen, leer je eventuele klachten die je hebt beter in perspectief te zien en nemen ze jou niet over. Hierdoor kom of blijf je nog meer in balans. “

Ontspanningsmassage

30 minuten € 35
45 minuten € 50
60 minuten € 65

Je kunt kiezen uit:

  • Rug, nek, hoofd, schouders, armen en benen. Of een gedeelte hiervan wat uitgebreider aandacht krijgt.

Seizoensmassage 60 minuten € 65
Massage geïnspireerd op het seizoen en het bijbehorende chinese element. Winter-Water, Lente-Hout, Zomer-Vuur, Nazomer-Aarde. Een massage met extra aandacht voor hoofd, handen en voeten. Begeleid door passende muziek en kruidige geuren om ruimte te geven aan je gevoel.

Massage boeken? Stuur een mailtje met je gegevens: Naam, adres, telefoonnummer en gewenste dag/ tijdstip. en ik mail of bel je om een afspraak in te plannen. Sta je ingeschreven in Momo Yoga? Je kunt ook alvast een massage aanschaffen in Momoyoga en daarna een afspraak maken. Mail naar info@evelienvanstraaten.nl