Massage

Wellnessmassage en klankmassage

Welke massages bieden we?

Evelien biedt een wellnessmassage die gebaseerd is op klassieke ontspanningsmassage. Er is een korte intake vooraf zodat we de massage afstemmen op waar jij behoefte aan hebt. Bij de massage wordt olie gebruikt die jezelf kunt uitkiezen.

In oosterse landen sturen ze mensen met klachten eerst naar een masseur en daarna pas naar de dokter. Hier in het westen zijn we gewend om ons klachtgericht te laten behandelen. Yoga helpt om in de ontspanning te komen en vaak merk je op wat speelt bij jou. Een massage geeft hierbij extra ondersteuning. Door de ontspanning in het hele lichaam te brengen, leer je eventuele klachten die je hebt beter in perspectief te zien en nemen ze jou niet over. Hierdoor kom of blijf je nog meer in balans.

Aanbieding

In oktober en november ontvang je ter kennismaking korting op elke massage.

Welnessmassage 30 minuten. normaal €39, Nu € 32,50
Je kunt kiezen uit:

  • rug
  • rug, schouders, nek en hoofd
  • rug en benen

Welnessmassage 60 minuten: normaal €69, Nu € 59
Rug, nek, hoofd, schouders, armen en benen. Of een gedeelte hiervan wat uitgebreider aandacht krijgt.Massage boeken? Stuur me een mail met je gegevens: Naam, adres, telefoonnummer en gewenste dag/ tijdstip. en ik mail of bel je om een afspraak in te plannen. Sta je ingeschreven in Momo Yoga?

Je kunt ook vooraf een massage aanschaffen in momoyoga.

Seizoensmassage 60 minuten € 59
Massage geïnspireerd op het seizoen en het bijbehorende chinese element. Winter-Water, Lente-Hout, Zomer-Vuur, Nazomer-Aarde. Een massage met extra aandacht voor hoofd, handen en voeten. Begeleid door passende muziek en kruidige geuren om ruimte te geven aan je gevoel.

Massage boeken? Stuur me een mail met je gegevens: Naam, adres, telefoonnummer en gewenste dag/ tijdstip. en ik mail of bel je om een afspraak in te plannen. Sta je ingeschreven in Momo Yoga? Je kunt vooraf een massage aanschaffen in momoyoga.

Linda ten Bruin biedt Klankschaalmassages.
Klik hier voor meer informatie.