Massage

Om jezelf goed te voelen en te voeden is het regelmatig inbouwen van momenten van aandacht en zorg voor jezelf heel behulpzaam .

De kracht van een massage is dat je even loskomt van al je gedachten, even niets hoeft en gerichte aandacht hebt voor jezelf en je gevoel. Een mooie bijkomstigheid is dat er een aantal fysische processen op gang worden gebracht die helpend zijn om jezelf goed te voelen en je weerstand verhogen. Bij gespannen en overbelaste spieren kan een regelmatige massagebehandeling structurele klachten helpen voorkomen.

Overzicht aanbod Evelien

Evelien biedt een Mindful ontspanningsmassage. Er is een korte intake vooraf zodat we de massage afstemmen op waar jij behoefte aan hebt. Bij de massage wordt olie gebruikt die jezelf kunt uitkiezen.

“In oosterse landen sturen ze mensen met klachten eerst naar een masseur en daarna pas naar de dokter. Hier in het westen zijn we gewend om ons klachtgericht te laten behandelen. Yoga helpt om in de ontspanning te komen en vaak merk je op wat speelt bij jou. Een massage geeft hierbij extra ondersteuning. Door de ontspanning in het hele lichaam te brengen, leer je eventuele klachten die je hebt beter in perspectief te zien en nemen ze jou niet over. Hierdoor kom of blijf je nog meer in balans. “

Mindful Ontspanningsmassage
30 minuten € 40
45 minuten € 55
60 minuten € 65

  • Rug, nek, hoofd, schouders, armen en benen. Of een gedeelte hiervan wat uitgebreider aandacht krijgt.
  • Hoofd – schouder – nek massage 30 min € 40
  • Rug,schouders, nek 30 minuten €40

Seizoensmassage 60 minuten € 65
Massage geïnspireerd op het seizoen en het bijbehorende chinese element. Winter-Water, Lente-Hout, Zomer-Vuur, Nazomer-Aarde en Herfst- Metaal. Een massage met extra aandacht voor hoofd, handen en voeten. Begeleid door passende muziek en kruidige geuren om ruimte te geven aan je gevoel.

Massage boeken? Stuur een mailtje met je gegevens: Naam, adres, telefoonnummer en gewenste dag/ tijdstip. en ik mail of bel je om een afspraak in te plannen. Mail naar info@evelienvanstraaten.nl