yoga at work.jpg
 

Bedrijfsyoga

Het belang van de werkgever
Snel schakelen en reageren, het verwerken van toenemend aantal prikkels, flexibiliteit in werken…… Het vereist een grote mate van vitaliteit en mentale gezondheid van management en medewerkers.

Werkgerelateerde stress is de belangrijkste oorzaak van de afgenomen mentale gezondheid en leidt tot verminderde arbeidsprestaties en werkplezier.

Werkgerelateerde stress is daarnaast de grootste veroorzaker van ziekteverzuim en langdurige arbeidsongeschiktheid en heeft een negatief effect op creativiteit, productiekwaliteit en de besluitvorming binnen organisaties. Als werkgever ziet u het belang van het bewaken en ondersteunen van het behoud aan balans van uw medewerkers. En Bedrijfsyoga kan u daarbij van dienst zijn.

Hoezo zweverig?
Yoga heeft allang niet meer het zweverige imago van de jaren 70. Yoga is niet met het hoofd in de wolken, maar met de voeten op de grond. De oefeningen, die met yoga gedaan worden, zorgen voor een soepel lijf en zijn bijvoorbeeld zeer effectief bij het tegen gaan van rsi-klachten. De ademhalingsoefeningen zorgen voor een gezond ademhalingspatroon en werken ontspannend en verkwikkend. Tegelijkertijd worden de oefeningen Mindfull gedaan en dat komt bijvoorbeeld de concentratie weer ten goede.
Na een lesyoga in de pauze is er geen behoefte meer aan een cup-a-soup momentje. Uw collega’s gaan weer fris en met hernieuwde energie aan de slag.

Zo kunt u aan de slag.
Bedrijfsyoga is niet duur en eenvoudig te organiseren. Het kan in iedere schone kantoorruimte, mits vrij van geluidsoverlast. U hoeft niet te investeren in materialen. Wij nemen de yogamatjes mee.
Groepsgrootte: 6 tot 20 personen
Kosten per blok van 10 lessen:  €150,- per les (ongeacht groepsgrootte) excl BTW en excl. reiskosten.
Lesduur: in overleg 60 – 75 minuten.
Evt short-break les van 30 minuten mogelijk.  Prijs op aanvraag.
Lestijden: in overleg, bijvoorbeeld gedurende een pauze of na werktijd.

Uw collega's nemen een handdoek voor op het matje mee en eventueel een flesje water. Het is prettig om tijdens de yogales makkelijk zittende kleding te dragen. Maar omkleden hoeft niet.

Heeft u geen ruimte beschikbaar binnen uw eigen organisatie? Dan kunt u ook uw medewerkers ondersteunen door hen gratis of tegen gereduceerd tarief lessen te laten volgen binnen Centrum Zweiersdal. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Nieuwsgierig?
Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek of boek nu een gratis kennismakingsles op locatie voor maximaal 8 personen. U kunt ons bereiken via mail: info@zweiersdal.nl of per telefoon: 026 339 13 69