Opgave en annuleringsvoorwaarden Scholing en bijscholing

  • Opgave kan via de website www.zweiersdal.nl, telefonisch 06 42315757, schriftelijk of door een e-mail bericht te sturen naar: infoyoga@zweiersdal.nl

  • De bijscholingen zijn uitsluitend toegankelijk voor yogadocenten. Cursisten met veel ervaring kunnen eventueel deelnemen na overleg met de coördinator van de workshops en bijscholing Lea Vos.
    De 2-jarige opleiding Critical Alignment Yoga is toegankelijk voor iedereen die nog geen yoga ervaring heeft maar ook voor yogadocenten uit verschillende stijlen die CAY willen integreren in hun lesgeven.

  • Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst. Als je staat ingeschreven voor een activiteit krijg je hiervan per e-mail bericht. Het is dus van belang dat je bij opgave je e-mailadres doorgeeft.

  • Als een activiteit volgeboekt is nemen we contact met je op, in overleg kun je op de wachtlijst geplaatst worden.

  • Voor het voldoen van de kosten ontvang je, direct na de sluitingsdatum, een rekening.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren kan tot aan de sluitingsdatum van inschrijving. Deze datum onderaan de tekst van de bijscholing. Bij annulering na deze datum worden de volledige kosten in rekening gebracht. Terugbetaling is niet mogelijk. Ook niet bij het onderbreken van de activiteit, ongeacht de reden. Vervanging door iemand anders is, in overleg, echter wel mogelijk.

Mocht, door onvoldoende aanmeldingen of anderszins, een bijscholing of workshop niet doorgaan, dan krijg je daarvan direct na de sluitingsdatum van inschrijving bericht.